panelarrow

Barns Hälsa

Fokus på barnen och dess hälsa

Att hitta doppresent

När din vän eller släkting anordnar dop är det kul att hitta den där perfekta och speciella presenten som föräldrarna blir glada för och som också blir ett minne för livet. Det är ju kul om du är den som ger ett sådant minne. Vad är då en bra present? I dagens samhälle är det lättare att hitta en unik gåva då det finns ett så stort utbud tack vare alla möjligheter på internet. Varför inte välja en fin poster, beställ på nätet så får du den smidigt levererad.

Vad utgör en bra doppresent?

En bra dop- eller namngivningspresent är en present som håller i flera år framåt, antingen som ett minne eller ett bruksting. Välj något som inte går sönder eller tappar sitt värde som första gåva. Många köper gåvor i form av minnessaker, som ett set med tallrikar, ett dopljus, ett smycke eller en bok där alla minnesvärda stunder i barnets liv kan tecknas ner. Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser.

Foto som minne

Även inramade fotografier, en tavla med en förstasida i tidningen från dagen du föddes, eller någon annan typ av tavla är bra presentalternativ som håller sig tidlösa. Du kan måla själv eller varför inte beställa på nätet? En målning av bebisen blir troligtvis en uppskattad present.