panelarrow

Barns Hälsa

Fokus på barnen och dess hälsa

Skaffa bra skor till den yngsta i familjen

Att skaffa barn är underbart men det innebär även en hel del praktiska utmaningar. Helt plötsligt ska du som förälder ta hand om en annan person och se till att den mår bra.

De allra minsta i familjen har dessutom svårt att verbalisera om något är fel. Därför är det viktigt att vara lyhörd. Ett misstag som många föräldrar gör är att inte prioritera nya kläder och skor till sina småbarn.

Dags för inköp

Barn växer konstant och i och med detta är det viktigt att ha koll på när det är dags för nya skor. Om det börjar klämma framme vid tårna är det hög tid för ett nytt inköp. De mindre i familjen sitter ofta i vagnen under längre promenader och det är lätt att glömma att köpa nya skor när de gamla inte slits. Se till att hänga med i växtvärken!

Snygga alternativ till bra priser

Att hitta snygga barnkläder och skor till bra priser kan vara lättare sagt än gjort. Det finns många ställen att välja mellan och en tur till gallerian resulterar lätt i huvudvärk. Klicka här och gör i stället smarta inköp på internet. Då slipper du och dina barn köa i en butik och kan istället testa i egen takt hemma.