panelarrow

Barns Hälsa

Fokus på barnen och dess hälsa

Bra present till den som nyss fått barn

Att ge en present till en nyfödd baby är tradition. Men vad bör du egentligen ge för present? Och bör även den nyblivna mamman få en present eller är det bara babyn som ska få en?

Till babyn

Självklart ska en nyfödd liten baby få en fin present när hen äntligen bestämt sig för att födas. De allra flesta väljer att köpa en söt outfit till den lilla. Men är det verkligen vad föräldrarna vill ha? Eftersom små barn växer väldigt fort är det bättre att köpa en leksak eller kläder i en lite större storlek. Nyblivna föräldrar får oftast väldigt mycket kläder till babyns första tre månader, vilket faktiskt inte behövs. Tänk på att en nyfödd baby även behöver bra hudvård.

Till mamman

En nybliven mamma är väldigt känslig och kan behöva en present för att känna sig speciell i en situation där det endast är babyn som räknas. Beställ via nätet och gör det enkelt för dig själv att uppvakta en syster eller nära vän som väntar barn. Nyblivna mammor uppskattar oftast hudvårdsprodukter som kan hjälpa huden att återhämta sig efter en krävande graviditet. Att känna sig vacker och fräsch kan vara viktigt för en nybliven mamma.