panelarrow

Barns Hälsa

Fokus på barnen och dess hälsa

Inför namngivning och dop – köp present

Har du en vän eller släkting som har fått barn så kan du många gånger vänta dig att bli inbjuden till fest för namngivning eller dop. Då är det bra att vara förberedd. En sak du behöver tänka igenom är present. Som alltid är det bra med god framförhållning. För inspiration, klicka dig vidare här. I övrigt kommer här några tips på vad du kan tänka på vid presentinköpet.

Personligt framför pris

Alla uppskattar en väl genomtänkt present. Vad du har för relation med barnets föräldrar avgör vilken typ av present som kan passa. Har ni en lite mer avlägsen relation, så kan det vara bra att gå på en ganska neutral gåva. Är du däremot nära föräldrarna, så kan du med fördel välja något mer personligt. I bägge fall är det dock av de flesta mer uppskattat med en present som är unik än med en som är dyr.

Inspiration på internet

Det är lätt att känna press när det gäller att hitta på den perfekta presenten. Därför är det turligt att det finns så mycket inspiration på internet. Både på webbshoppar, nättidningar och bloggar kan du hitta mängder av tips och exempel på bra presenter. Klicka dig runt och låt dig inspireras!